main logo
13030

Cum a fost pedepsită șoferița filmată mergând cu 156 km/h prin Chișinău

O șoferiță din Chișinău a fost numită de internauți „potențială ucigașă”, după ce a mers cu 156 km/h, făcând Live pe Facebook.

Cum a fost pedepsită șoferița filmată mergând cu 156 km/h prin Chișinău

Cazul a avut loc pe 21 august 2019 noaptea, pe podul de la Viaduct, Botanica, transmite Știri.md.

Tânăra de 32 de ani s-a filmat conducând cu o viteză mult peste limita admisă, ceea ce a stârnit reacții negative din partea internauților.

”Eu propun să o facem vestită pe această tânără. De altfel se va sinucide, sau, și mai rău, va mai trage pe cineva după ea. Să mergi cu 156 km/h pe viaduct și să filmezi pe telefon? Este o potențială ucigașă!”, a scris un internaut.

Ofițerul de presă al Inspectoratului Național de Patrulare, Natalia Golovco, a declarat pentru Știri.md că șoferița a fost pedepsită.

A doua zi după acest incident șoferița s-a prezentat la Brigada de Patrulare, unde i s-au întocmit două procese-verbale contravenționale, pentru depășirea limitei de viteză și pentru vorbitul la telefon în timp ce conducea.

Tânăra s-a ales cu o amendă de 2.100 de lei și 8 puncte de penalizare. Totodată, oamenii legii au purtat și discuții în scop educativ cu aceasta, pentru a o informa încă odată despre riscurile la care își expune viața personală și a celor din jur atunci când apasă pedala de accelerare.

În aceeași zi în care s-a filmat Live tânăra a mai fost surprinsă încălcând Regulamentul Circulației Rutiere, și anume "Oprirea în loc interzis", fapt pentru care a primit o amendă.

De menționat că alte amenzi și încălcări nu a comis.

Știri.md amintește că pe 30 septembrie 2019 o altă șoferiță vitezomană a intrat în vizorul presei și a societății, după ce a provocat un accident rutier în urma căruia 2 persoane au decedat, iar altele 28 au avut de suferit.

De această dată, șoferița nu a fost la prima abatere, având anterior 5 procese penale și 43 de dosare contravenționale.

Unele surse spun că aceasta ar fi fost beată în timp ce conducea.

Citește și: Șoferiță din Chișinău, live pe Facebook cu 156 km/h pe viaduct

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării