main logo
2473

Cum a fost marcată Ziua profesională a CNA în Moldova

Ziua profesională a Centrului Naţional Anticorupţie a fost sărbătorită ieri, 6 iunie, într-un mod deosebit.

Cum a fost marcată Ziua profesională a CNA în MoldovaFoto: cna.md

Astfel, peste 200 de copii au venit în ospeție la CNA pentru a vedea unde activează părinții lor, transmite Știri.md.

Vizita însă nu s-a încheiat doar cu excursia prin birouri, dar şi cu un program de sărbătoare.

Copiii au avut parte și de un program divers – de la animaţie şi jocuri până la trageri la ţintă cu premii de la mascaţii CNA. 

Copiii nu au venit cu mâinile goale la Centru. Fiecare din ei a donat câte o carte din biblioteca personală. Cele peste 300 de cărţi, colectate de copiii angajaţilor CNA şi ai Procuraturii Anticorupţie, urmează să ajungă la biblioteca unui sat din ţară.  

La finalul evenimentului, copiii au lansat baloane cu mesajul „Eu aleg CNA”, astfel arătând sprijinul pentru lupta anticorupţie.

Printre acţiunile dedicate Zilei profesionale a CNA s-a înscris şi un nou spot al voluntarilor anticorupţie în care tinerii au argumentat de ce au ales să se alieze CNA. 

În filmuleţul lansat cu sprijinul UNDP Moldova aceştia au îndemnat tânăra generaţie să nu dea şi să nu ia mită şi au explicat „cum ar fi viaţa fără corupţie”.

Amintim că Centrul Naţional Anticorupţie este succesor al Centrului pentru combaterea crimelor economice şi corupţiei şi a fost creat în data de 6 iunie 2002 ca instituţie abilitată să prevină şi să combată corupţia, precum şi actele conexe corupţiei. 

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării