main logo
1465

Cum a fost cerută în căsătorie o tânără polițistă de frontieră

Absolvenții celei de-a 11-a promoții a Centrului de Excelență în Securitatea Frontierei au primit astăzi diplomele în cadrul ceremoniei de absolvire, care a avut loc la Ungheni.

Cum a fost cerută în căsătorie o tânără polițistă de frontieră

În cadrul aceleiași festivități, un tânăr și-a cerut iubita, proaspătă absolventă, în căsătorie, momentul fiind resimțit cu multe emoții de către tineri și cei prezenți, transmite Știri.md cu referire la Unica.md. 

„Emoții, zâmbete, lacrimi de bucurie, multe îmbrățișări și flori… 
De toate acestea au avut parte absolvenții celei de-a 11 – a promoții a Centrului de Excelență în Securitatea Frontierei în cadrul ceremoniei de absolvire, care a avut loc astăzi la Ungheni. 
Și parcă emoțiile absolvirii nu ar fi fost suficiente?! 
Mihail Creciun, angajat al Inspectoratului de Poliție Rezina, a decis să-și surprindă iubita, absolventă a CESF, față de toți invitații și colegii, a cerut-o în căsătorie. Proaspăta polițistă de frontieră, Veronica Ceban, nu a reușit să-și stăpânească emoțiile, încercând să-și oprească lacrimile de bucurie... a spus: DA! În ropotele de aplauze tânărul i-a îmbrăcat inelul pe deget, care se potrivește perfect!”, se arată pe pagina de Facebook al Centrului de Excelență în Securitatea Frontierei.


Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării