main logo
12610

Cum a arătat Chișinăul după ploaie. Străzi inundate și copaci doborâți

Mai multe străzi din Capitală au fost inundate ieri, 8 iunie, în urma ploii abundente. De asemenea, au fost doborâți la pământ copaci, care au căzut peste automobilele locuitorilor Chișinăului.

Cum a arătat Chișinăul după ploaie. Străzi inundate și copaci doborâțiColaj: Știri.md

Din imaginile expediate în adresa redacției Știri.md prin intermediul opțiunii Adaugă o știre, observăm mai multe străzi din municipiul Chișinău inundate. 

„Iaca o dat Domnul și la Chișinău plouă cu gheață. Cel mai interesant că meteorologii nici nu au spus că va ploua astăzi, acum te uiți la meteo și tot nu arată că plouă”, se indignează unul dintre locuitorii Capitalei. 

„Am chemat angajații de la Spațiile Verzi ca să taie copacul căzut peste mașini. Și vrem încă unul să-l tăiem, însă ei spun că nu e urgent. Și va mai veni o ploaie și va cădea și ăla peste mașini (...)”, se arată nemulțumită o femeie, locuitoare a Capitalei. 

De menționat că ieri, 8 iunie, ploaia abundentă a ajuns și în Capitală. Pe alocuri a căzut grindină. Mai multe filmulețe și imagini au fost publicate în mediul online de către locuitorii Chișinăului. Cu un îndemn către cetățeni a venit și Primăria Chișinău.

Amintim că și în municipiul Bălți ieri, 8 iunie, a plouat puternic, ploaia fiind însoțită și de grindină. 

Reamintim că la data de 7 iunie, Serviciul Hidrometeorologic de Stat (SHS) a emis Cod Galben de instabilitate atmosferică pe întreg teritoriul țării.

Video: TikTok

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării