main logo
782

Cum 2 tineri din Căușeni și-au făcut bani pentru balul de absolvire

Doi tineri din Căușeni au decis să-și facă singuri bani pentru balul de absolvire.

Cum 2 tineri din Căușeni și-au făcut bani pentru balul de absolvire

Adolescenții care au susținut recent examenele de clasa a noua au reacționat la apelul primarului care a zis că oferă 2 mii de lei din buzunarul propriu celor care vin cu inițiativa de a curăța un canal de scurgere a apei din sectorul Căușenii vechi.

Tinerii care au vrut să marcheze sfârșitul ciclului gimnazial nu au stat mult pe gânduri și au pus mâna pe hârtleț și lopată, iar în cinci zile banii erau la ei în buzunar, iar lucrul făcut. Primarul a mulțumit adolescenților pentru inițiativa civică de care au dat dovadă. Doi tineri din sectorul Căușenii vechi au hotărât să întindă o mână de ajutor locatarilor din această zonă, iar pentru asta au și fost remunerați. Aceștia au reacționat la apelul primarului de a curăți un canal de scurgere a apei înămolit de câțiva ani, așa că au pus mâna pe uneltele de muncă iar în mai puțin de o săptămână tot nămolul de sub șosea a fost scos, iar șanțul destupat, transmite Ştiri.md cu referire la Studio-L.

Tinerii care și-au făcut bani pentru balul de absolvire a gimnaziului spun că nu le-a fost greu, mai ales că și-au câștigat cinstit veniturile. Primarul orașului a lăudat adolescenții afirmând că aceștia sunt demni de laudă. El afirmă că au mai fost și alte solicitări din partea cetățenilor din zonă, doar că au optat pentru acești tineri. Vă reamintim că, acum câteva săptămâni Grigore Repeșciuc a anunțat în cadrul unei emisiuni televizate că va oferi din buzunarul propriu două mii de lei celor care doresc să destupe acest canal înămolit din sectorul Căușenii vechi, în câteva zile mai mulți cetățenii s-au adresat la primărie pentru a executa acest serviciu. Canalul a fost curățat cu mâinile din cauza imposibilității includerii tehnicii speciale în executarea acestor lucrări sub șosea.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării