main logo
1098

Cu droguri și căutați pentru furt: Trei bărbați, reținuți de carabinieri

Trei persoane au fost reținute de carabinieri, pentru diferite infracțiuni. Ulterior, acestea au fost duse la Inspectoratele de Poliție.

Cu droguri și căutați pentru furt: Trei bărbați, reținuți de carabinieriFoto: Imagine simbol

În după-amiaza zilei de ieri, o patrulă de carabinieri se afla în misiune pe strada Lech Kaczynski din Capitală și a observat un bărbat care avea un comportament suspect, transmite Știri.md.

Bărbatul de 39 de ani și-a schimbat brusc direcția de deplasare când s-a apropiat de echipaj. „Verificările preliminare au relevat că acesta deținea un aparat artizanal pentru consumul de droguri și un pachețel cu o substanță albă cristalizată asemănătoare drogurilor”, comunică Inspectoratul General de Carabinieri.

Un alt caz a avut loc pe strada Ismail. Un bărbat a fost oprit pentru un control de rutină, iar verificările în baza de date au arătat că acesta era căutat de Inspectoratul de Poliție Buiucani pentru furt.

Tot pentru infracțiunea de furt era căutat și un tânăr de 26 de ani, care a fost oprit pe bulevardul Grigore Vieru, în jurul orei 03:00 dimineața. La verificarea identității s-a constatat că acesta era implicat în activități ilegale.

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării