main logo
9595

Cu copilul în stare gravă, purtată prin spitale: O mamă caută dreptate

O mamă caută dreptate, după ce copilul său a ajuns în stare gravă, fiind purtați ambii de la o instituție medicală la alta.

Cu copilul în stare gravă, purtată prin spitale: O mamă caută dreptateImagine simbol

Femeia a descris amănunțit situația într-o scrisoare expediată bloggerului Eugen Luchianiuc, care a făcut public cazul de blogul său, transmite Știri.md.

Femeia spune că, copilul său, în vârstă de patru ani, a fost internat cu varicelă la Spitalul Clinic Municipal de Boli Contagioase de Copii, dar a ajuns să aibă incizie cu 12 tăieturi.

Într-una din zile, femeia a anunțat medicul de gardă că copilul toată noaptea a avut febră și că zona inflamată s-a extins mai tare. Acest medic a spus să aștepte să vină celălalt medic. Era ora 11 când a venit medicul de gardă din ziua respectivă, care a spus că imediat decide ce să facă și a ieșit din salon și nu a mai revenit. 

De la ora 16 până la 21 și un pic, femeia cu copilul au așteptat să meargă la chirurg. Într-un final a venit salvarea și au fost duși la Spitalul Clinic de Copii ”Valentin Ignatenco”, iar după 23:00 au ajuns înapoi la Spitalul Clinic Municipal de Boli Contagioase de Copii.

Au urmat câteva momente în care unul din medici s-a adresat femeii și copilului cu o deosebită cruzime, în timp ce schimba pansamentul minorului: „Ce vreți de la mine? Voi aveți doctori la spitalul vostru și o să vă schimbe ei pansamentul”, a spus unul din ei.

Femeia a sunat și la Linia fierbinte a Ministerului Sănătății, unde a explicat situația, însă i s-ar fi zis „că e COVID și nu are de ce se jelui, că nu-i mare catastrofă”.

Întregul articol pe: luchianiuc.com

Spune-ne opinia ta

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării