main logo
3987

CSM a numit în funcție doi judecători: Aceștia au depus jurământul

Consiliul Superior al Magistraturii a numit în funcție astăzi, 15 aprilie, doi judecători. Este vorba despre Ciorba Alexandru și Ciorba Evelina, care au depus jurământul în fața plenului CSM în ședință solemnă.

CSM a numit în funcție doi judecători: Aceștia au depus jurământulImagine simbol

Anterior, pe data de 11 aprilie 2024, președintele R. Moldova, Maia Sandu, a semnat un decret prin care Alexandru Ciorba a fost numit la Judecătoria Cimișlia, iar Evelina Ciorba – în funcția de magistrat la Judecătoria Căușeni, transmite Știri.md cu referire la Deschide.md.

Cei doi au citit jurământul și au onorat drapelul de stat.

Potrivit declarațiilor de avere și interese personale, Alexandru Ciorba și Evelina Ciorba s-au căsătorit în 2021, Alexandru Ciorba indicând o donație financiară de 30.000 de euro pentru înregistrarea căsătoriei.

În 2023, Evelina Ciorba a primit ajutor din partea părinților pe parcursul anului în sumă de 5.000 ce euro, în timp ce soțul său a declarat ajutor din partea părinților de 80.000 de lei.

Cei doi declară că locuiesc, din 2023, într-un apartament de 103 metri pătrați, care ar aparține părinților lui Alexandru Ciorba.

Spune-ne opinia ta

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării