605
0
Cruce cu pietre scumpe, cadou din partea Mitropolitului Vladimir
605
0

Mai mulți episcopi vicari au primit în dar din partea Mitropolitului Vladimir câte o cruce cu pietre scumpe, o icoană a sfinților care s-au proslăvit în pământul Moldovei și câte un exemplar al volumului aniversar: "Slujind biserica și neamul, Cuvinte ale Mitropolitului Vladimir".

Foto: mitropolia.md

Darurile au fost oferite miercuri 31 iulie, cu prilejul celor 30 de ani de slujire arhierească a Întâistătătorului Bisericii Ortodoxe din Moldova, transmite Știri.md.

Potrivit unui comunicat de presă, la eveniment au participat episcopii vicari: Preasfințitul Ioan de Soroca și Preasfințitul Siluan de Orhei, Secretarul mitropolitan, Prot. mitr. Vadim Cheibaș, Președintele Judecății bisericești, Prot. mitr. Ioan Plămădeală, stareții și starețele de mănăstiri, protopopii și șefii de Sectoare sinodale.

"În încheierea ședinței de lucru, Înaltpreasfințitul Mitropolit Vladimir a oferit tuturor celor prezenți câte o cruce cu pietre scumpe, cu prilejul celor 30 de ani de slujire arhierească a Întâistătătorului Bisericii Ortodoxe din Moldova, câte o icoană a Sfinților care s-au proslăvit în pământul binecuvântat al Moldovei și câte un exemplar al volumului aniversar: SLUJIND BISERICA ȘI NEAMUL, Cuvinte ale Mitropolitului Vladimir", se arată în comunicat.

Ați depistat o greșeală? Evidențiați cuvântul și apăsați
ctrl
+
enter