main logo
7905

Crimă la Anenii Noi: Un tânăr, ucis în bătaie de o amică de pahar

Un tânăr de 30 de ani din raionul Anenii Noi s-a stins din viață după ce a fost snopit în bătaie. Infractoarea, o femeie de 43 de ani, a fost identificată și reținută pe urme fierbinți. Aceasta riscă detenție pe viață.

Crimă la Anenii Noi: Un tânăr, ucis în bătaie de o amică de paharFoto: Știri.md/Arhivă

Polițiștii din Anenii Noi au fost sesizați, în dimineața zilei de 6 septembrie, despre un bărbat depistat decedat în localitatea Albinița, transmite Știri.md.

Potrivit oamenilor legii, preliminar s-a stabilit că victima, în vârstă de 30 de ani, ar fi decedat din cauza multiplelor lovituri de pe suprafața corpului.

Polițiștii în comun cu procurorii din Anenii Noi au reținut o persoană suspectă. Este vorba despre o femeie de 43 de ani, originară din aceeași localitate, amică de-a victimei.

S-a constatat că cei doi ar fi consumat băuturi alcoolice împreună, iar la un moment dat între ei s-ar fi iscat un conflict care a degenerat în bătaie.

Drept urmare, femeia a fost reținută de oamenii legii pentru 72 de ore.

Pe acest caz a fost inițiată o cauză penală pentru „Omor intenționat”. Dacă va fi găsit vinovată, femeia riscă privațiune de libertate de până la 20 de ani sau detenție pe viață.

Sunt efectuate acțiuni de urmărire penală și măsuri de investigație pentru stabilirea tuturor circumstanțelor și persoanelor implicate.

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării