main logo
16405

Crimă în ziua de Paști la Durlești: Femeie, ucisă de propriul soț

Crimă odioasă la Durleşti, în ziua de Paşte. O femeie a murit după ce soţul acesteia a bătut-o cu bestialitate. Ulterior, bărbatul a încercat să îşi pună capăt zilelor.

Crimă în ziua de Paști la Durlești: Femeie, ucisă de propriul soțFoto: știri.md

Oamenii legii au fost alertaţi de către o rudă a celor doi, în jurul orei 15:00. Potrivit informaţiilor, cei doi soţi s-au luat la ceartă în urma unei neînţelegeri, transmite Știri.md cu referire la Publika.md.

"Eu ştiam că era o familie aşa sărăcuţă. El bolnav, doi copii mititei şi atât. - Aveau conflicte? - Nu ştiu de lucruri de acestea, nu se auzea. Acum de câteva zile nimic nu am auzit. Cum de o omorât-o că el e un pitic mititel, în jumătate ca dânsa, e femeie zdravănă, tânără."

Cei doi soţi au două fete. Cea mai mare este în clasa a doua.

"O vedeam pe dânsa în fiecare zi cum ducea copiii la grădiniţă, curăţele, frumuşele. El venea de la lucru tot, nu am auzit certuri. Una e la şcoală, clasa a doua, şi aceea mică are 4 ani, ori 5. Niciodată nu m-am aşteptat la aşa ceva, noi suntem şocaţi toţi".

"Se vede că tot ceva la beţie, cine ştie, ei sunt tineri poate, Doamne fereşte".

"Nu erau gălăgioşi, probleme din partea lor nu au fost, nu se auzea nimic, era tot liniştit. Eu sunt emoţionat de la ceea ce se spune, prima dată aud de la dumneavoastră că aşa s-a întâmplat".

Ofiţerii de investigaţie cercetează cazul pentru a stabili toate circumstanţele tragediei.

"A fost depistat cadavrul unei persoane de gen feminin cu multiple echimoze. Preventiv cauza decesului este fractura craniului şi fractura mandibulei. La moment, din circumstanţele pe care le cunoaştem, nu era în stare de ebrietate."

Bărbatul a fost transportat la spital în stare gravă cu o rană de cuţit şi a fost internat în secţia reanimare a Spitalului de Urgenţă. Pentru fapta comisă el riscă până la 15 ani de închisoare.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării