main logo
2505

Crima dublă de la Fălești. Poliția: E răzbunare pentru trișare la cărți

Inspectoratul General de Poliție (IGP) vine cu detalii despre crima dublă de la Fălești. Oamenii legii spun că atât suspecții, cât și victimele au avut antecedente penale.

Crima dublă de la Fălești. Poliția: E răzbunare pentru trișare la cărțiFoto: stiri.md

Iurie Podarilov, șeful IGP, a declarat că persoanele au avut multiple antecedente penale, iar una dintre victime a fost recent eliberată din detenție, transmite Știri.md.

Cu mai multe detalii despre crimă a venit Igor Zglavuță, șeful adjunct al INI. 

"Grupa operativă s-a deplasat la fața locului. Victimele au avut multiple semne de moarte violentă, în regiunea capului. Am identificat cine sunt și faptul că sunt locuitori ai municipiului Bălți, cu antecedente penale. Cu o zi înainte, rudele uneia dintre victime s-au adresat privind dispariția tânărului.

Ulterior, a fost constituit un grup de lucru de circa 30 de angajați INI și IP Fălești. S-a stabilit că tinerii au avut conflicte cu alte persoane. Motivul fiind faptul că tinerii, jucând în cărți cu persoanele respective, au trișat. Este un fel de răzbunare", spune Zglavuță.

În urma unei informații operative, s-au identificat persoanele cu care a avut loc conflictul. Este vorba despre două persoane din Sângerei și doi localnici. 

Oamenii legii mai menționează că la reținerea suspecților au participat și angajații Fulger, având informația că unul dintre ei ar fi înarmat.

Zglavuță mai spune că doi dintre suspecți au fost reținuți la domiciliu în timpul perchezițiilor, iar ceilalți doi în stradă.

Potrivit șefului adjunct al BPDS Fulger, Victor Tudorovici, au fost implicați 12 angajați Fulger.

În cadrul briefingului, s-a mai menționat că tinerii uciși ar fi câștigat circa 3.000 de euro. Astfel, sub pretextul unei noi partide în cărți, suspecții i-ar fi ademenit în adiacentul satului, i-au legat și i-au dus în fâșia forestieră unde i-au ucis, lovindu-i cu o rangă de metal. Cei patru suspecți sunt reținuți pentru 72 de ore.

Actualmente, se prelucrează mai multe versiuni.

Reamintim că, ieri, 4 noiembrie, în jurul orei 13:50, au fost depistate corpurile neînsuflețite a doi bărbați de 25 și 26 de ani, în extravilanul satului Hiliuți din raionul Fălești. Ambii bărbați au fost locuitori ai municipiului Bălți.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării