main logo
16959

Crima de la Costești: Zeci de oameni au ieșit la protest și cer dreptate

Oamenii au ieșit în fața sediului Inspectoratului de Poliție Ialoveni și la Procuratură pentru a cere dreptate în cazul tânărului ucis în bătaie în seara de Revelion.

Crima de la Costești: Zeci de oameni au ieșit la protest și cer dreptateFoto: tv8.md

Oamenii scandează: „Rușine”. Aceștia au venit cu pancarte pe care au scris; „#Dreptate pentru Dumitru”. „Marin Morandici, închiși”.

Printre protestatari sunt și deputații Liviu Vovc și Petru Frunză.

Dumitru a murit pe 5 ianuarie 2020, ora 10:30, la Spitalul de Urgență din Chișinău, după ce a fost snopit în bătaie de mai multe persoane în seara de Revelion, transmite Știri.md cu referire la protv.md

Tânărul se afla la petrecerea de Revelion împreună cu prietenii lui. La un moment dat, un amic de-al său a fost telefonat să iasă la poartă, iar primul l-a însoțit.

La poarta ar fi venit mai mulți tineri între care s-a iscat o ceartă. La un moment dat, victima i-ar fi spus unei fete să nu se implice în „discuția băieților”, după care agresorii s-au năpustit asupra lui și l-au lovit cu o scândură de la gard, doborându-l la pământ. 

Când a încercat să se ridice de la pământ, atacatorii l-ar fi lovit din nou, doborându-l pentru a doua oară și au și sărit cu picioarele în cap, desfigurându-l.

Martorii au declarat la Poliție că victima ar fi fost bătută de două persoane, în vârstă de 17 ani și 21 de ani. La scurt timp, cei doi tineri au ajuns pe mâna poliției.

Foto: zdg.md.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării