main logo
950

COVID revine? Stratulat: Să nu facem panică, inclusiv Ministerul Sănătății

Bilanțul COVID anunțat în fiecare săptămână de Ministerul Sănătății se mărește.

COVID revine? Stratulat: Nu facem panică, inclusiv Ministerul Sănătății

Medicul pediatru Mihai Stratulat a declarat că oamenii deja ar trebui să se obișnuiască cu acest virus și să nu facă panică, transmite Știri.md.

”Noi de COVID nu am scăpat. Eu ziceam și de la începutul pandemiei că acest virus nu va dispărea. El va apărea periodic, exact ca gripa, doar că COVID va apărea în orice timp al anului, nu este un virus sezonier.

Problema este cum noi vom aborda acest virus, din păcate, îmi este frică că istoria se repetă, iarăși restricții, carantină... Tulpina este Omicron, este mai ușoară, dar noi trebuie să ne obișnuim și să-i dăm pace acestui virus, exact ca și gripa.

Nu faceți panică sau să punem restricții. Noi deja știm cum se tratează, care organe afectează, știm cum fiecare tulpină se manifestă și ar trebui să stăm liniștiți și să nu facem panică, inclusiv Ministerul Sănătății, dar din păcate nu cred că o să fie liniște”, a declarat medicul pediatru.

În ceea ce privește vaccinarea anti-COVID, Stratulat a spus că oamenii vor fi nevoiți să administreze tot mai multe doze. Cu toate acestea, medicul spune că nu s-a vaccinat și nici nu are de gând.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării