main logo
482

Coșurile de gunoi din Valea Trandafirilor au fost scoase de muncitori

Coșurile pentru gunoi din Parcul Valea Trandafirilor au fost scoase de muncitorii care reabilitează aleile pietonale. Acestea le-ar fi încurcat, spun lucrătorii.

Coșurile de gunoi din Valea Trandafirilor, scoase de muncitori

Cât despre gunoiul care s-a revărsat din ele nu ei poartă răspunderea. În schimb, dau asigurări că după ce vor termina reparația vor pune coșurile la loc, transmite Știri.md cu referire la Tv8.md.

„Noi le-am dezinstalat pentru că încurcă la montarea bordurilor și în privința gunoiului nu e în gestionarea noastră. Acele coșuri de gunoi unde au fost lăsate? – Pe marginea bordurii, acolo unde vor fi instalate înapoi”, a menționat Artur, un maestru șantier. 

Și pentru că pubelele nu îi mai încurcă, muncitorii au lucrat de zor la montarea bordurilor:

„Cum e atmosfera la locul de muncă? – Binișor. Suntem mulți, unul o glumă, altul o glumă și ziua trece. Mai trebuie și bani din când în când. Dacă vom sta acasă, banul nu mai vine”; 

„Dacă ne plătesc bani buni nu obosim, dar dacă nu obosim. – Și cum vă plătesc? Vă plătesc bine? – Foarte bine. Suntem mulțumiți. Ne hrănește”.

Reabilitarea aleilor pietonale din Valea Trandafirilor a început pe 22 martie și urmează să fie inaugurate la sfârșitul lunii iunie. Pentru modernizarea parcului, primăria a alocat 12 milioane de lei din bugetul local.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării