main logo
1972

Coșmarul unei femei din Capitală care s-a înecat cu un sâmbure de bostan

O femeie din Capitală s-a înecat cu un sâmbure de bostan. Aceasta însă a fost purtată de la un spital la altul, fără ca să i se rezolve problema.

Coșmarul unei femei care s-a înecat cu un sâmbure de bostan

Fiica femeii acuză medicii de neglijență, transmite Știri.md cu referire la Unica.md.

Mai mult, ea susține că la una din instituții, medicul de gardă era în stare de ebrietate, astfel că femeia a revenit acasă, tot „cu sâmburele în gât”.

Mai jos, redăm afirmațiile tinerei. În acest moment, nu putem confirma veridicitatea celor spuse. Totodată, avem încrederea deplină că adevărul va ieși la iveală, în acest caz.

Iată ce scrie tânăra:

„Spitalele și medicii din Moldova nu contenesc  „uimească”! Ieri în familia mea a avut loc un indicent neplăcut și chiar grav. Mămica s-a înecat cu o sâmbură de bostan și abia de respiră. Am chemat salvarea, ei ne-au dus la Spitalul de Urgență unde „surpriză” medicii de acolo au spus  nu au aparat cu ce  scoată sâmbura și ne-au îndreptat în alt spital ( nu am reținut denumirea). Acolo la fel nimeni nu ne-a putut ajuta și ne-au îndreptat către Spitalul Sfânta Treime. Ajunși acolo surorile medicale ne-au zis  așteptăm  acuș vine medicul. Deja trecuse în jur de 40 de minute și medicul nu venea. Tatăl meu vădit furios s-a dus și a deschis ușa cabinetului unde se afla medicul, acesta stătea cu băutură pe masă în stare de ebrietate totală fără nicio jenă. Este ceva strigător la cer, stă omul în situație critică în instituția medicală iar cei care ar trebui  sară în ajutor sunt beți! Strașnic! Mama nu a primit niciun ajutor, am revenit acasă, se simte mai binișor deși sambura așa și stă în gât, mai vedem ce și cum, sperăm  fie bine cu ajutorul lui Dumnezeu  de la unii medici de la noi nu ai ce aștepta. Ps: păcat  la moment nu ne-am gândit  facem video”, a scris Hîncu Xenia pe pagina sa de socializare.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării