main logo
1490

Corpurile celor doi moldoveni care au murit în România, aduse în țară

În dimineața zilei de 3 august, corpurile neînsuflețite a celor două persoane, cetățeni ai Republicii Moldova, care și-au pierdut viața în urma accidentului de circulație în România au fost aduse acasă.

Corpurile celor doi moldoveni care au murit în România, aduse în țarăFoto: isubh.ro

Transportarea cadavrelor a fost efectuată de o companie particulară din țara vecină, transmite Știri.md.

Angajații Inspectoratului General pentru Situații de Urgență au întălnit la vamă autovehicolele specializate și au acordat asistența necesară rudelor în perfectarea tuturor procedurilor necesare. IGSU continuă să monitorizeze situația. 

Amintim că la data de 31 iulie un microbuz din Republica Moldova s-a tamponat cu un autocamion pe traseul DN 1  Oradea – Huedin, în apropierea localităţii Uileacu de Criş, judeţul Bihor. 

În urma accidentului doi bărbaţi în vârstă de 33 și  42 de ani și-au pierdut viața. Potrivit IGSU, în Spitalul Clinic județean de Urgență Oradea mai rămân alți patru cetățeni ai țării noastre care la moment primesc îngrijiri medicale

Inspectoratul General pentru Situații de Urgență al MAI continuă să monitorizeze situația și in cazul celor patru persoane traumatizate in urma accidentului care sunt spitalizate.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării