11970
4
Copila violată și aruncată de la etajul 7 a murit la spital
11970
4

Adolescenta care a fost violată de șase indivizi și a fost aruncată de la al șaptelea etaj al unui bloc de locuit din Capitală a murit, ieri, la Spitalul de Urgență din Chișinău.

Informația a fost confirmată pentru Jurnal.md de ofițerul de presă al spitalului de Urgență din Chișinău, Cristina Gore, transmite Știri.md cu referire la jurnal.md.

Amintim că fata de 16 ani a fost aruncată de la al șaptelea etaj al unui bloc de locuit din Capitală, după ce a fost violată împreună cu o altă prietenă de către șase indivizi. 

Cazul a avut loc în noaptea de 4 spre 5 mai, când prin constrângere fizică şi psihică indivizii au violat victimele, iar pentru a ascunde urmele infracțiunii, au aruncat-o pe una dintre victime de la balconul apartamentului.

Cealaltă victimă a reuşit să fugă, alertându-i pe polițiști.

Patru dintre făptași se află în arest preventiv pentru 30 de zile, iar alți doi au fost dați în urmărire.

De menţionat că unul dintre reţinuţi a comis violul în timp ce se afla sub măsura preventivă, arest la domiciliu, aplicată pentru o infracţiune de tâlhărie, comisă acum două luni.

Iniţial, acesta a fost cercetat în stare de arest, ulterior, magistraţii de la Judecătoria Chişinău, sediul Buiucani, i-au schimbat măsura preventivă, eliberându-l din izolator şi plasându-l în arest la domiciliu.

Acum el va fi tras la răspundere, inclusiv pentru dublu viol şi tentativă de omor a unei minore.

Poliția investighează cazul.

Citește și
article image
Ţara în care patru fete sunt violate în fiecare oră
0
884
article image
Răzbunare cruntă, filmată ca amenințare pentru violatorii...
0
501
article image
Mărturia soţiei bărbatului arestat după ce şi-a agresat...
0
592
article image
Boala dezvoltată de o tânără violată în repetate rânduri...
0
1108