main logo
13755

Copilă de 14 ani, dispărută de 4 zile: Mama nu a alertat Poliția

O adolescentă de 14 ani din Capitală a dispărut fără urmă. Aceasta ar fi plecat de acasă sâmbătă dimineața, la ora 10:00, și nu s-a mai întors.

Copilă de 14 ani, dispărută de 4 zile: Mama nu a alertat Poliția

Mama minorei nu a alertat Poliția despre dispariția acesteia, ci a plasat doar un anunț pe rețelele de socializare, transmite Știri.md cu referire la Jurnal.md.

În urma publicării pe internet a informației despre dispariția tinerei, Poliția Republicii Moldova s-a autosesizat, iar în aceste clipe toate subdiviziunile Poliției desfășoară măsurile necesare pentru a o găsi.

Aseară în spațiul public a apărut o informație precum că tânăra de 14 ani a dispărut de sâmbătă dimineața.

Potrivit altor informațiilor publicate pe internet, dar neconfirmate de Poliție deocamdată, fata ar avea relații tensionate cu familia și nu este primul caz când aceasta ar fugi de acasă. În ziua dispariției, minora ar fi urmat să se întâlnească cu un băiat.

Contactată de Jurnal.md, ofițerul de presă al Poliției Capitalei, Natalia Stati, a comunicat că: „Până la această oră nicio persoană nu s-a adresat la Poliție privind dispariția minorei respective. 

În urma publicării informațiilor pe internet, Poliția Republicii Moldova s-a autosesizat. În aceste clipe toate subdiviziunile Poliției sunt antrenate în căutarea fetei. Mama acesteia nu s-a adresat la Poliție, aceasta a fost chemată de reprezentanții poliției la IP Ciocana pentru a depune o solicitare în acest sens”.

În ziua dispariției minora purta o geacă de culoare albastră, pantaloni albaștri și încălțăminte alb-negru.

Toți cei care dețin informații despre locul aflării minorei sunt rugați să apeleze la serviciul UNIC 112.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării