main logo
2197

Copil din cărucior, filmat cum e bătut de mamă în stația de așteptare

Moment șocant, surprins într-o stație de așteptare a transportului public din capitală! O femeie a fost filmată cum lovește un copil, care pare să aibă în jur de un an, peste față și piept.

Copil din cărucior, filmat cum e bătut de mamă în stația de așteptare

Situația a avut loc ieri, în prima parte a zilei, în preajma unui bloc de oficii. Femeia s-a înfuriat după ce copilul a scăpat pe jos o jucărie. 

Cât timp o căuta, a pierdut un troleibuz, fapt ce a supărat-o pe femeie, care a lovit micuțul de două ori, peste piept și față, transmite Știri.md cu referire la Tv8.md.

În tot acest timp, copilul plângea. Momentul a fost înregistrat pe camera de bord dintr-o mașină din apropiere. Am discutat acest caz cu psihologa Ina Crasnojon, care este specializată pe comportamentul părinților în raport cu copiii.

”Poate fi foarte obosită. Sunt multe mămici care suferă de depresie post natală. Pierd controlul asupra rațiunii, din cauza emoțiilor. Nu știm dacă este partenerul care o ajută, iar ea nu are ajutor din partea nimănui.

S-ar putea să fie din cauza modelelor preluate din familia ei. Sunt mulți părinți care acționează în felul acesta pentru că așa au avut acasă”, spune aceasta.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării