252
0
Copiii din diasporă sărbătoresc 2 ani de la fondarea echipei de hochei
252
0

Perioada vacanţei de vară a elevilor a coincis cu sărbătorirea a doi ani de la fondarea echipei de hochei „Loups de Montreal”, în componenţa căreia îşi perfecţionează măiestria copiii părinţilor veniţi în Canada din Republica Moldova, România, Rusia, Italia şi alte state din spaţiul european.

La iniţiativa conducerii Clubului de hochei a fost programat un meci internaţional de verificare cu membrii formaţiei Comunităţii chineze din Montreal, transmite Știri.md cu referire la Trm.md

Partida s-a disputat la Complexul Sportiv ”Gadbois”, una din cele cinci arene specializate pentru practicarea patinajului viteză din Montreal, oferite cu generozitate în perioada de vară pasionaţilor de hochei.

Tinerii lupuşori au avut o prestaţie reuşită în debutul partidei, reuşind primii să deschidă scorul şi fiind la cârma meciului, 3-2, până la mijlocul reprizei secunde. Autorii celor trei şuturi precise în poarta adversă au fost Daniel Vîşcu, Nichita Şpac şi Daniil Miloserdnâi. 

Din păcate, ei n-au reuşit să păstreze în continuare ritmul înalt şi hocheiştii chinezi au preluat iniţiativa. 

Experienţa competiţională acumulată la competiţiile internaţionale le-a permis jucătorilor chinezi să echilibreze jocul, iar spre final să obţină victoria la o diferenţă de trei goluri.

Ați depistat o greșeală? Evidențiați cuvântul și apăsați
ctrl
+
enter