13 februarie, 10:11
148
0
Copiii din diasporă, îndemnați să participe la Programul DOR
13 februarie, 10:11
148
0

Copiii din diasporă cu vârstele cuprinse între 12-17 ani, sunt îndemnați să se înscrie la cea de-a VIII-a ediție a Programului *Diasporă*Origini*Reveniri 2020 (DOR).

Programul are drept scop consolidarea legăturilor emoționale, culturale și de identitate ale copiilor și tinerilor din diasporă cu țara de origine, transmite Știri.md.

Potrivit Biroului Relații cu Diaspora, programul se va desfășura în perioada 10-20 august 2020, iar toți doritorii se pot deja înscrie.

„Pentru a participa la programul DOR, candidații urmează să întrunească următoarele condiții: vârsta de 12-17 ani; abilități de comunicare în limba română; creativitate, artistism și deschidere pentru cunoștințe noi. Locurile vor fi completate pe măsura înregistrării, conform principiului „primul venit, primul servit”. Prioritate va fi acordată candidaților care participă pentru prima dată la program, dar și reieșind din rezultatele concursului de creativitate”, se arată într-un comunicat emis de birou.

Astfel, participanții vor fi selectați în urma unui concurs în cadrul căruia vor argumenta motivul care i-a determinat să aplice la Programul DOR 2020. Concurenții își vor prezenta lucrările prin înregistrări video de maxim 2 minute.

Copiii și tinerii din diasporă, la fel ca și cei din Republica Moldova, care întrunesc condițiile de participare, se pot înregistra on-line pe pagina web a programului: www.dor.md.

Ați depistat o greșeală? Evidențiați cuvântul și apăsați
ctrl
+
enter