main logo
2055

Copii bătuți la un orfelinat din Chișinău. Nemerenco s-a autosesizat

După ce au apărut informații în spațiul public, precum că mai mulți copii de la un orfelinat din Chișinău ar fi bătuți și înjurați, ministrul Sănătății, Ala Nemerco, s-a autosesizat.

Copii bătuți la un orfelinat din Chișinău. Nemerenco s-a autosesizatFoto: Știri.md

Ministrul spune că echipa de specialiști este plecată la fața locului pentru a verifica care este situația în cadrul instituției, transmite Știri.md

"Cu referire la informația apărută în spațiul public despre orfelinatul nr.13 copii din Chișinău - echipa de specialiști de la Direcția municipală pentru protecția drepturilor copilului Chișinău care include și psihologi pentru a discuta cu copiii este plecată la fața locului. Rezultatele controlului vor fi făcute public.

Update: În oraș nu există un orfelinat nr.13. Pe str. Onisifor Ghibu se afla casa de copii a mănăstirii Hâncu "Preafericitul Iosif" care nu are copii de vârsta atât de mică cum este descris de autoarea postării. 

Totodată, a venit o altă informație - cazul este despre casa auxiliară de copii de pe str. Lomonosov. Echipa va merge și acolo", se arată în mesajul Alei Nemerenco. 

Știri.md amintește că o femeie a povestit detalii cutremurătoare din cadrul unui orfelinatul din Chișinău, unde copii sunt bătuți și închiși în veceu

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării