main logo
2095

Copaci căzuți și sectoare înnămolite: Angajații ASD au intervenit

Mai multe sectoare de drum au fost înnămolite din cauza ploilor din weekend. Astfel, angajații Administrației de Stat a Drumului (ASD) au intervenit pentru a restabili condițiile de circulație.

Copaci căzuți și sectoare înnămolite: Angajații ASD au intervenitFoto: asd.md

Drumarii au curățat drumurile afectate de acumulările de apă, nămol și pietriș. Totodată, au fost înlăturați arborii căzuți, transmite Știri.md.

Intervențiile au avut loc în următoarele sectoare: 

- Ceadîr-Lunga, R36 Basarabeasca - Ceadîr-Lunga - R29, km 30-35, unde au fost înlăturați aproximativ 25 de copaci și crengile căzute pe carosabil și acostament.

- Vulcănești, G142 M3 - Vulcănești - Etulia, km 4. În acest sector traficul a fost afectat din cauza acumulării de apă sub podul de cale ferată.

- Criuleni, G69 G68 - Ustia - Mășcăuți - G72, km 5+100 - 11+600, mai multe sectoare de drum din această zonă au fost afectate de nămol și pietriș.

În context, amintim că Serviciul Hidrometeorologic de Stat a emis vineri Cod Galben de instabilitate atmosferică. În perioada 5 octombrie, ora 18:00 - 7 octombrie, ora 12:00, se prevăd ploi însoțite de descărcări electrice, pe arii extinse periodic averse puternice (în intervale scurte sau prin acumulare se vor înregistra cantități de apă de 15-49 l/m2). Izolat se prevăd intensificări ale vântului în rafale de până la 15-20 m/s.

Citește și: Chișinău: Un copac imens doborât în Parcul Ștefan cel Mare

Citește și: Furtună cu grindină la Ceadîr-Lunga. Orașul, fără lumină și apă

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării