main logo
780

Contractul de arendă a clubului sportiv al lui Țuțu ar putea fi reziliat

Ministerul Educației Culturii și Cercetării ar putea rezilia contractul de arendă pentru clubul sportiv al lui Țuțu pentru care acesta achită o taxă lunară de doar 1.600 de lei, suprafața acestuia fiind de circa 200 de metri.

Contractul de arendă a clubului sportiv al lui Țuțu ar putea fi reziliat

Despre acest lucru a vorbit ministrul Educației Liliana Nicolaescu-Onofrei, la emisiunea Cutia Neagră cu Mariana Rață de la TV8, transmite Știri.md.

Ministrul afirmă că noul secretar de stat pe domeniul tineret și sport examinează modul în care a fost încheiat acest contract și ar putea ulterior să-l rezilieze, din motiv că a fost întocmit în condiții inacceptabile, potrivit ei.

„În situația în care pe teritoriul centrului este și căminul pentru sportivi și care este într-o situație deplorabilă și pentru care centrul solicită fonduri pentru renovarea căminului… Un asemenea spațiu cu așa o mărime se dă în arendă cu bani atât de puțini…”, a spus Liliana Nicolăescu-Onofrei.

Despre subiectul legat de clubul lui Constantin Țuțu și arenda pe care acesta o plătește a vorbit recent și un grup de deputați.

Constantin Țuțu nu a apărut în spațiul public de aproape două luni. Acesta are și telefonul deconectat.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării