main logo
582

Contrabandă cu 3,8 milioane de țigarete: Noi percheziții și patru reținuți

Polițiștii și procurorii au desfășurat alte 12 de percheziții în cazul de contrabandă din 31 iulie de la punctul de trecere a frontieră Vulcănești-Vinogradovca, cu peste 3,8 milioane de țigări.

Contrabandă cu 3,8 milioane de țigarete: Noi percheziții și 4 reținuți

Potrivit poliției, perchezițiile au avut loc în orașul Vulcănești, la locul de încărcare al autocamionului vizat și depozitelor improvizate, la domiciliile și în automobilele proprietarului parcării, fondatorului și administratorului companiei de transport căreia îi aparține camionul, precum și la două persoane implicate direct în încărcarea țigaretelor în camion, transmite Știri.md.

În rezultat patru bărbați, cu vârstele cuprinse între 37 și 65 de ani au fost reținuți.

"Urmare a perchezițiilor și probatoriului acumulat anterior de oamenii legii, administratorii companiei și al parcării, precum și cele două persoane implicate în încărcarea camionului au fost reținute în dimineața acestei zile. În privința persoanelor reținute se efectuează acțiuni de urmărire penală, rezultatele cărora vor permite de a decide în privința măsurii preventive.

În ceea ce privește rezultatul reținerii din 31 iulie și audierii șoferului camionului, acestuia i-a fost aplicat arestul la domiciliu, măsură contestată de procurorii PCCOCS la Curtea de Apel Cahul, în vederea aplicării măsurii solicitate inițial – arestul preventiv", informează Poliția.

Amintim că alte 25 de percheziții au fost desfășurate cu o zi înainte, în șase localități.

Citește și: Vulcănești: 3,8 milioane de țigări camuflate într-o remorcă, confiscate

Spune-ne opinia ta

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării