main logo
868

Construcţie cu bucluc în Capitală. Locatar: Gard pe terenul de joacă

După ce s-au pomenit cu un drum în curte, locuitorii blocului de pe strada Albişoara spun că acum s-au trezit şi cu un gard chiar lângă terenul de joacă.

Construcţie cu bucluc în Capitală. Locatar: Gard pe terenul de joacă

Oamenii se tem că firma care construieşte acolo un complex locativ le va lua terenul. Compania spune că face toate lucrările conform proiectului, transmite Ştiri.md cu referire la Protv.md.

Acum câteva zile în jurul construcţiei a apărut un gard de metal. Nemulţumiţi că acesta ajunge tocmai lângă terenul de joacă ţi le rupe o bună bucată din spaţiul unde îşi petrec ei timpul liber, oamenii au ieşit din nou să ceara socoteală celor care se ocupă de lucrări.

“ Uitati-va ce se face aici, nu avem nici un trotuar, unul am avut si acela lau inchis.”

“ Daca construiti acolo apoi acolo nu veniti inspre noi dati-ne pace."

“Toti copiii, parintii merg la scoala pe aici, ei vor sa ingradeasca tot ca nici oamenii sa nu mearga. Totul au sapat, au mutat si nimeni nu are nici un drept. Se face doar bussines, unde sunt bani multi se face bussines.”

Oamenii se tem ca angajatii companiei de constructii le vor distruge si privatiza si ultima bucata de pamant din curte.

“Care este insatanta nu sa ne auda, dar sa ne asculte, de ce este preconizata constructia anume in centrul orasului fiindaca apartamentele sunt scumpe, de ce nu construiesc la periferii sa largeasca orasul.”

Dirigintele de santier al companiei de constructii sustine ca toate lucrarile se desfasoara legal. 

Constantain UNTILA, DIRIGINTE DE SANTIER: “ Pot sa vina sa se adreseze sa le lamurim normal, gardul acesta se face ca sa protejeze pietonii de viitoarea constructie, este un gard provizoriu in final bucata de teren osa fie si mai lata. Poate oamenii nu inteleg dar in final o sa fie frumos si o sa fie multumiti.” 

Pretorul sectorului Rascani, Nicolae Balaur sustine ca firma de constructii care efectueaza lucrari in acea zona si-a luat angajamentul, ca la final sa amenajeze curtea si chiar sa construiasca un teren de joaca pentru copii. 

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării