main logo
3918

Consiliul Concurenței s-a apucat de afacerile Nataliei Tranga

Consiliul Concurenței anunţă că analizează operațiunea de nenotificare a concentrării economice realizate prin preluarea controlului asupra „Promoauto" SRL de către „Ciao-Cacao" SRL.

Consiliul Concurenței s-a apucat de afacerile Nataliei TrangaFoto: kp.md

Potrivit unui comunicat de presă, Consiliul Concurenţei este interesat "în obţinerea observaţiilor şi punctelor de vedere de la agenţii economici terţi referitor la modul în care concentrarea economică realizată, afectează sau poate afecta concurenţa de pe piaţa dată", transmite Știri.md cu referire la mold-street.com.

De notat că în prezent cele două companii au acelaşi unic asociat - Natalia Tranga, soţia omului de afaceri Andrei Tranga, coproprietarul lanțurilor de restaurante Andy’s Pizza și La Plăcinte, aflat în arest deja de aproape două luni într-un dosar de șantaj și trafic de influență.


Dacă la Ciao-Cacao, Natalia Tranga este proprietară de la momentul fondării companiei, apoi la Promoauto (capital social de 1,1 milioane lei) a devenit unic asociat din aprilie 2018, preluând afacerea de la Larisa Osadci.

Ciao-Cacao este specializată în producţia şi distribuţia de îngheţată şi produse de cofetărie, apoi Promoauto se ocupă atât cu fabricarea produselor din carne (inclusiv din carne de pasăre), cât şi cu fabricarea îngheţatei, sau a produselor de panificaţie.

În afară de cele două companii, Natalia Tranga mai deţine cote în capitalul social a alte trei companii: Brinas-Prim SRL, Cezaret Grup SRL şi BS & Distribuţie SRL.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării