main logo
426

Consiliul Audiovizualului s-a ales cu 3 membri noi: Cine sunt aceștia

Deputații au votat numirea în funcție a trei membri în Consiliul Audiovizualului.

Consiliul Audiovizualului s-a ales cu 3 membri noi: Cine sunt aceștiaFoto: agora.md

Doi dintre aceștia au legătură cu PSRM, iar o candidată este din partea PDM (n.r. este propusă din partea Parlamentului), transmite Știri.md cu referire la Diez.md.

Noii membri sunt aceștia:

- Ala Ursu-Antoci, din partea PSRM.

Figurează în calitate de șefă a cabinetului fracțiunii PSRM din Legislativ. Ea a ocupat locul 43 în lista electorală a partidului la alegerile parlamentare din februarie 2019 pe circumscripția  națională.

- Larisa Manole, propusă din partea Parlamentului.

Ea a fost în trecut angajată la Teleradio-Moldova, ocupând fotoliul de șefă a Departamentului actualităţi TV și redactoră-prezentatoare a buletinului de ştiri de seară în limba română. Ea s-a concediat de la TRM în septembrie 2002, a activat în calitate de redactoră-șefă a portalului Reporter.md, iar în 2008 a devenit secretara de presă a Partidului Liberal Democrat din Moldova.

- Robu Ion, din partea Președinției.

Este redactor-șef al revistei „Știința culturii fizice”, iar anterior a activat în calitate de redactor în cadrul mai multor instituții de presă, precum: agenția „Moldpres”, agenția de știri „BASA-press”, ziarele „Flux”, „Săptămâna”, „Cuvântul” și „Moldova Socialistă”.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării