main logo
637

Consilierii din Chișinău au aprobat deschiderea rutei de troleibuz spre Ialoveni

Consilierii municipali din Chișinău au aprobat, în cadrul ședinței de ieri, 5 februarie, un proiect de decizie cu privire la deschiderea unei noi rute de troleibuz, nr. 36, care să facă legătura dintre Capitală și orașul Ialoveni.

Consilierii au aprobat deschiderea rutei de troleibuz spre IaloveniConsilierii din Chișinău au aprobat deschiderea rutei de troleibuz spre Ialoveni

Proiectul a fost aprobat fără a fi supus dezbaterilor în cadrul ședinței Consiliului Municipal Chișinău (CMC), cu majoritatea voturilor aleșilor locali, transmite Știri.md cu referire la tv8.md

La câteva ore, primarul orașului Ialoveni, Sergiu Armașu, a scris o postare pe rețelele de socializare, în care îi mulțumește candidatei Partidului Democrat (PD) la alegerile parlamentare pe circumscripția Ialoveni, Monica Babuc, ministra Educației degrevată din funcție, pentru că a venit cu inițiativa.

„Datorită susținerii și implicării personale a doamnei Monica Babuc, cea mai acută problemă a ialovenenilor privind transportul public Ialoveni-Chișinău, care nu a fost posibil de soluționat zeci de ani la rând, în sfârșit, a fost depășită! Mă bucur din inimă pentru că ceea ce a promis doamna Monica Babuc, candidata noastră pe circumscripția uninominală nr. 22 Ialoveni – s-a realizat! În săptămâna curentă, orașul Ialoveni va fi dotat cu linie de troleibuz! Felicitări, dragi ialoveneni! De asemenea, în numele tuturor locuitorilor orașului Ialoveni exprimăm recunoștință și sincere mulțumiri, în particular doamnei Monica Babuc , precum și celor care au contribuit la realizarea acestui proiect frumos și mult așteptat”, a comentat Armașu pe pagina sa de Facebook.

Primarul interimar al orașului Chișinău, Ruslan Codreanu, nu a răspuns la telefon pentru a ne oferi un comentariu la acest subiect.

Anterior, la lansarea de către autoritățile municipale a rutei de troleibuz nr. 35, spre localitatea Durlești, a participat un alt candidat democrat – Constantin Țuțu, care este candidatul PD-ului pe circumscripția nr. 33, ce include și orașul Durlești.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării