main logo
7998

Consiliera lui Gaburici și-a cumpărat un BMW de lux cu doar 3.000 de lei

Un automobil care costă în jur de 30 de mii de euro a fost achiziționat de către Steluța Andreeva, șefa cabinetului fostului ministru al Economiei, Chiril Gaburici, cu doar 3.000 de lei.

Consiliera lui Gaburici și-a cumpărat un BMW de lux cu doar 3.000 de lei

Asta reiese din declarația de avere prezentată de Andreeva la Agenția Națională de Integritate, după ce a părăsit funcția de la Ministerul Economiei, transmite Știri.md cu referire la Cotidianul.md.

Potrivit declarației, Andreeva și-a cumpărat în anul 2019 un automobil BMW X4 pentru care a plătit doar 3 mii de lei. O sumă ridicol de mică, în condițiile în care automobilul face parte din clasa Premium și a fost produs în 2015.

Un astfel de automobil nou are prețul de pornire la 48 de mii de euro și poate ajunge și până la 69 de mii de euro, în funcție de dotări.

Pe site-urile de anunțuri cu mașini second-hand, prețul unui astfel de automobil variază între 25 și 46 de mii de euro. Iar un BMW X4 cu dotări medii, produs în 2015, ca și cel al Steluței Andreeva, este vândut cu 28 de mii de euro.

Andreeva a fost consilier principal al lui Chiril Gaburici și în perioada în care acesta a ocupat funcția de premier. Ulterior, ea a fost purtătoare de cuvânt la Institutul Mamei și Copilului.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării