main logo
430

Conferința Internațională de Coaching, organizată de o echipă de români

Cea de-a III ediție a Conferinței Internaționale de Coaching AGAPE, care va avea loc în data de 28 octombrie 2019 va fi organizată anul acesta de o echipă de experți în business din România.

Conferința Internațională de Coaching, organizată de o echipă de români

Evenimentul de business va reuni coachi și speakeri de talie mondială, antreprenori de top din U.E., manageri și profesioniști din toate domeniile de activitate, care au înțeles importanța coaching-ului ca instrument de management în organizații, transmite Știri.md.

Invitatul de onoare din acest an va fi Tim Gallwey, din SUA, care mai este supranumit și „părintele coaching-ului”. 

„Cu mare bucurie și deschidere organizăm următoarea ediție a conferinței internaționale de coaching AGAPE la Bruxelles, după succesul înregistrat la Iași (octombrie 2018) și Cluj-Napoca (martie 2019), unde au participat peste 600 de manageri și antreprenori din România și din alte 27 de țări de pe toate continentele lumii. 

La nivel global, industria coaching-ului a cunoscut o creștere fantastică în ultimii ani, în raportul Federației Internaționale de Coaching, se arăta că, în lume, profesează aproximativ 53.300 de coach, iar venitul generat de aceștia va fi în creștere cu 6,7% până în 2022. 

Același studiu relevă faptul că, în urma coaching-ului, 99% dintre clienți au fost mulțumiți de experiență și ar repeta procesul deoarece au fost îmbunătățiți indicatori extrem de importanți în business, precum: încrederea în sine (80%), relațiile și abilitățile de comunicare (73%), performanța în muncă, echilibrul între viața personală și cea profesională etc”, explică Dr. Magda Țepoi, fondatorul Agape International Coaching Conferences și organizatorului evenimentului de business de la Bruxelles.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării