21 iul, 2019 18:07
1 856
0
Conducea mașina cu un permis eliberat în anul 1971. Reacția bărbatului
21 iul, 2019 18:07
1 856
0

Un bărbat de 68 de ani a fost prins la volan, în Suceava, România, cu un permis eliberat în anul 1971 de Republica Socialistă România. Acesta le-a spus poliţiştilor că nu are alt permis şi nu ştia că trebuia să îl schimbe.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Suceava, maşina condusă de bărbatul de 68 de ani a fost oprită pe DJ 178A, în comuna Todireşti, transmite Știri.md cu referire la Mediafax.ro.

Localnicul a prezentat un permis de conducere categoriile B şi C eliberat în anul 1971 de Republica Socialistă România, însă neactualizat.

Bărbatul a declarat că nu are alt permis de conducere şi nu a ştiu că nu are dreptul de a conduce autoturisme pe drumurile publice.

În urma verificărilor, poliţiştii au constatat şi că maşina are inspecţia tehnică periodică expirată şi nu este asigurat RCA, motiv pentru care bărbatul de 68 de ani a fost sancţionat contravenţional.

Pe numele acestuia a fost întocmit un dosar penal pentru conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul fără a poseda permis de conducere.

Картинки по запросу permis în Republica Socialistă România

Ați depistat o greșeală? Evidențiați cuvântul și apăsați
ctrl
+
enter