main logo
635

Condamnat fiindcă ar fi bătut o vecină. Soția: A stat închis pe nedrept

Galina Herdelesco, din satul Zastânca, raionul Soroca, afirmă că soțul ei a stat la închisoare pe nedrept, fiind acuzat de o vecină că a bătut-o.

Condamnat fiindcă ar fi bătut o vecină. Soția: A stat închis pe nedreptFoto: captură video

Acum patru ani, soțul ei a fost condamnat la închisoare pentru că ar fi bătut o vecină. Bărbatul și-a ispășit pedeapsa cu închisoarea, chiar dacă afirmă că nu a săvârșit infracțiunea, transmite Știri.md.

Acum un an, el a fost eliberat din pușcărie, dar problemele cuplului nu s-au încheiat aici. Bărbatul trebuie să achite o compensație victimei, peste 30 de mii de lei, o sumă prea mare pentru buzunarul familiei Herdelesco.

Acum, casa celor doi soți și pământurile care le asigură pâinea pe masă sunt sub sechestru, iar cuplul se teme că va rămâne pe drumuri.

Ihor a venit în platoul Vorbește Moldova să ne povestească mai multe despre incidentul care le-a întors viața pe dos.

Chiar dacă a ispășit pedeapsa cu închisoarea, el vrea să demonstreze că nu a săvârșit infracțiunea pentru care a fost condamnat.

Ihor s-a hotărât să treacă testul la detectorul de minciuni, ca să demonstreze că a fost condamnat pe nedrept.

"Soțul meu a stat în pușcărie trei ani și trei luni. A venit polițistul la noi în ogradă și a spus că pe vecină a bătut-o soțul", spune femeia.

Polițistul a venit la câteva zile după presupusul incident.

"Tare greu a fost să rămân singură. Am rămas singură cu animalele. Am luat credit și trebuia să mă descurc. Mi-au otrăvit vacile, au murit două. Mama îmi spunea să vând animalele, dar eu nu puteam, aveam de achitat credite, din ce bani era să iau pentru plată?", povestește femeia.

Cum a făcut față greutăților din perioada în care soțul era închis, aflați în videoul ce urmează:

Spune-ne opinia ta

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării