main logo
749

Concurs la INJ: Bătălia se dă pentru locurile viitorilor procurori

De trei ori mai mulți candidați decât numărul de locuri scoase la concurs. Institutul Național al Justiției (INJ) a publicat listele candidaților înscriși, în acest an, la examenul pentru admiterea la instruirea inițială.

Concurs la INJ: Bătălia se dă pentru locurile viitorilor procuroriFoto: bizlaw.md

În total, 119 persoane au obținut dreptul să participe la testări. Cei mai mulți dintre concurenți vor devină procurori. Este vorba despre 72 de persoane, transmite Știri.md cu referire la bizlaw.md

Numărul celor ”care se visează judecători” este semnificativ mai mic, adică 47 de persoane. Listele candidaților pot fi găsite aici.

Persoanele admise la examen vor participa în perioada 2-4 septembrie la proba scrisă – test psihologic eliminatoriu. Vor urma apoi testul grilă și și proba orală. Rezultatele concursului vor fi anunțate în data de 30 septembrie.

În acest an INJ a scos la concurs câte 20 de locuri pentru instruirea potențialilor judecători și procurori. Perioada de admitere a fost deschisă în data de 1 iulie și trebuia să se încheie, inițial, în data de 2 august. Ulterior, a fost, însă, prelungită cu trei săptămâni.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării