main logo
467

Concurs de granturi pentru activități de protejare a mediului

Programul de Granturi Mici al Facilității Globale de Mediu oferă granturi organizațiilor non-guvernamentale și organizațiilor din comunitate (ONG/OSC) din țările în curs de dezvoltare pentru a le permite să facă față provocărilor globale de mediu.

Concurs de granturi pentru activități de protejare a mediuluiConcurs de granturi pentru activități de protejare a mediului

Potrivit unui comunicat de presă al Agenției de Dezvoltare Regională Sud, suma maximă a grantului alocat este de 50 de mii de dolari. Dosarele pot fi depuse până pe 30 iunie 2018, transmite IPN.

Proiectele eligibile pentru finanțare țin de conservarea peisajului terestru la nivel de comunitate, agroecologie inovativă inteligentă din punct de vedere al climei, coaliții de management al substanțelor chimice locale și globale, platforme de dialog politic și de planificare între OSC și Guvern etc.

Informații despre procedura de aplicare, criteriile de eligibilitate și alte detalii pot fi aflate accesând pagina web: https://goo.gl/GhS8YG.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării