main logo
909

Concertul de la Bologna organizat de Partidul Șor a fost amânat

Concertul lui Șor programat pentru 25 noiembrie la Bologna a fost amânat.

Concertul de la Bologna organizat de Partidul Șor a fost amânat

Cu doar câteva ore înainte de începerea concertului, centrul de Reprezentare și Susținere a concetățenilor în Bologna a publicat un mesaj în care își cere scuze de la diaspora din Italia și susține că concertul va avea loc, doar că într-o altă zi, transmite Știri.md cu referire la ZdG.

Potrivit Centrului, concertul a fost amânat din cauze care nu depind de organizatori: „În una din zilele următoare vom informa despre motivele amânării evenimentului, dar și despre situația din jurul activității Centrului”.

Contactată de ZdG, pe 24 noiembrie, Alina Șargu, purtătoare de cuvânt a Partidului Șor a declarat că nu poate comunica dacă concertul va avea sau nu loc în această duminică.

Mai mulți reprezentanți ai diasporei susțin însă că concertul a fost anulat după ce proprietarul localului ar fi refuzat să ofere permisiunea organizării concertului în locația respectivă.

Concertul de la Bologna a fost preconizat la scurt timp după ce Partidul Ilan Șor a organizat evenimente similare la Torino și Veneția. Ambele concerte s-au lăsat însă cu proteste din partea diasporei din Italia.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării