main logo
1035

Concert caritabil în memoriam Adrian Păunescu: Și totuși există iubire

Pentru al patrulea an, fotbalistul echipei naţionale Radu Gînsari organizează un concert-recital de Poezii şi cântece în memoria lui Adrian Păunescu.

Concert caritabil în memoriam Adrian Păunescu: Și totuși există iubire

Fotbalistul este pasionat de poeziile lui Adrian Păunescu, iar banii adunați în urma vânzării biletelor vor fi donați în scopuri caritabile, transmite Știri.md cu referire la Unimedia.

Vali Boghian, Ion Razza, Viorel Burlacu, Anatol Rudei, Mircea Zgherea, Karisma, Patric Hanganu, Nicu Țurcanu sunt doar câţiva artişti care vor aduce omagiu poetului.

Concertul are şi o misiune caritabilă. Toţi banii colectaţi din vânzarea biletelor vor ajunge la Ceban Irina.

„E greu de imaginat, dar e real, o mamă singură, Ceban Irina, din municipiul Chișinău, educă și crește doi copii minori. Mezinul familiei, Iurie, în vârstă de 8 ani, este diagnosticat de la 4 luni cu paralizie cerebrală infantilă și epilepsie. Din această cauză, mama nu se poate angaja în câmpul muncii. Familia locuiește în condiții foarte dificile. Unica sursă de existență pentru trei persoane este indemnizația lunară în mărime de 1.700 de lei. Împreună putem să oferim o speranță de viață. Suportul financiar oferit din vânzările de bilete va fi utilizat pentru îmbunătățirea condițiilor de trai și crearea posibilității, pentru mamă de a lucra la domiciliu (ea fiind de profesie croitoreasă)”, se anunță pe pagina evenimentului.

Cei care vor să facă o faptă bună și să se delecteze cu muzică bună și poezie, nu au decât să vină la concert pe 10 decembrie.

Biletele pot fi procurate atât la casele Filarmonicii Naţionale, cât şi online.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării