main logo
479

Codreanu solicită opinia chișinăuienilor privind gheretele în parcuri

Primarul interimar al Capitalei, Ruslan Codreanu, solicită opinia locuitorilor Capitalei referitor la amplasarea gheretelor în parcuri în perioada 1 iunie - 30 octombrie.

Codreanu: Prieteni, Primăria are nevoie de ajutorul vostru

Într-o postare pe pagina sa de Facebook, Ruslan Codreanu îndeamnă chișinăuienii să-și expună opinia referitor la acest subiect, transmite Știri.md.

„Prieteni, Primăria are nevoie de ajutorul vostru. Referitor la subiectul comerțului ambulant în sezonul estival există opinii diferite. Cineva consideră că nu trebuie să avem gherete în parcuri în sezonul estival, altcineva le solicită pentru a procura produse răcoritoare. Îmi doresc ca în acest an să nu avem alei pline de gherete de toate culorile și cu aspect estetic urât. Motiv din care am solicitat pretorilor să prezinte propunerile de amplasare în parcuri. De la 140 de unități comerciale propuse, am ajuns la 40. Punctele comerciale vor activa din 1 iunie până la 30 octombrie și vor putea comercializa doar băuturi răcoritoare, înghețată și băuturi fierbinți. Ce opinii aveți? Sunt multe? Puține? Locațiile sunt alese bine?", se arată în mesajul primarului interimar.

Edilul a menționat că așteaptă sugestiile locuitorilor Capitalei pe pagina sa de Facebook sau pe adresa de email drp@pmc.md cu precizarea “sondaj gherete în parcuri”. 

Totodată, acesta a accentuat că luni, la ședința operativă a Primăriei, se va face o totalizare.

Ruslan Codreanu a publicat și câteva poze în care prezintă cum vor fi amplasate gheretele.

Notă: cu triunghi sunt marcate locațiile unde va activa o singură gheretă, iar cu pătrat cele unde vor fi amplasate maximum 3 gherete.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării