main logo
1031

Codreanu: Primăria dă opt milioane de lei pe iluminatul decorativ

Iluminatul stradal decorativ din Capitală ar costa municipalitatea circa opt milioane de lei.

Codreanu: Primăria dă opt milioane de lei pe iluminatul decorativFoto: Alexandru Chiriac/fotokiri.com

Despre aceasta anunță fostul primar interimar, Ruslan Codreanu, transmite Știri.md.

Mai mult decât atât, acesta spune că suma de milioane ”va fi în facturile noastre”.

”Cine din noi în aceste vremuri grele nu este responsabil față de câtă energie electrică consumă? Agenții economici care au spații, dar și oamenii care au casă pe pământ se gândesc la panouri solare, mulți au cumpărat becuri care consumă mai puțin, mulți nu mai aprind lumina în anumite ore etc. Și absolut toți așteaptă să vadă cât vor plăti pentru electricitate și economisesc la maximum.

Arătați-mi un om din Republica Moldova care anul acesta prima de ce s-a ocupat este să își facă iluminat decorativ la casă. Adică cine dintre voi, prieteni, acum a lăsat toate costurile și a zis hai să plătesc mai multe becuri și instalații, ca să arate noaptea casa bine? 

Păi, imaginați-vă că aceasta e una din prioritățile lui Ion Ceban acum. Nu vorbesc de ghirlande de anul nou. Vorbesc despre faptul că Primăria dă opt milioane de lei pe iluminatul decorativ pe fațadele clădirilor.

Acum un exercițiu de imaginație pentru fiecare dintre voi, ce ați face dacă ați fi primarul Chișinăului în plină criză energetică? 

De la mic la mare, nu cred că o să începeți cu iluminatul caselor. 

Noi vom plăti facturi mai mari pentru mofturile lui Ion. Acest iluminat va fi în facturile noastre pentru că noi cumpărăm electricitate la bursa din România și în orele de vârf tariful e de trei ori mai mare”, a declarat Codreanu.

Spune-ne opinia ta

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării