main logo
740

Codreanu: O nouă linie de troleibuz va apărea în Chișinău

Linia de troleibuz 24 va fi divizată, iar de mâine pe străzile Capitalei va circula linia nr.12. Anunțul a fost făcut de către primarul interimar al municipiului Chișinău, Ruslan Codreanu, în cadrul ședinței operative de la Primărie.

Codreanu: O nouă linie de troleibuz va apărea în Chișinău

Astfel, linia 12 va avea un traseu mai scurt și va face legătura dintre sectorul Ciocana și centrul orașului, stația terminus fiind strada Alexei Mateevici, transmite Știri.md cu referire la Agora.

Totodată, linia de troleibuz 24 își va continua itinerarul obișnuit și va face legătura între sectorul Ciocana și sectorul Telecentru. 

Potrivit lui Codreanu, pe linia de troleibuz 12 vor circula cu 4 unități de transport mai mult și vor fi efectuate 606 curse zilnic. Autoritățile dau asigurări că și intervalul de așteptare va scădea de la 6-7 minute la 3-5 minute.

În aceeași ordine de idei, Codreanu a solicitat responsabililor de la transport să vină cu potențiale soluții pentru ca autobuzele cu mers autonom care vor face legătura dintre oraș și localitatea Durlești să acopere și localitatea Dumbrava. Edilul interimar a solicitat calcule și cifre exacte în acest sens.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării