main logo
726

Codreanu: Hote nefuncționale de 100.000 de lei, instalate la unele grădinițe

Primarul interimar Ruslan Codreanu spune că la grădinițele din sectorul Ciocana a fost adus inventar nou pentru bucătărie doar că fie unele bunuri nu corespund normelor, fie nu funcționează.

Codreanu: Hote nefuncționale de 100.000 de lei la unele grădinițe

În cadrul ședinței primăriei, Codreanu a declarat că ceaunele procurate pentru cele opt grădinițe de la Ciocana sunt sudate, tigăile noi sunt prea subțiri, iar hotele nu funcționează, sunt instalate doar de frumusețe, transmite Știri.md cu referire la deschide.md.

„Ceaunele trebuie să fie dintr-o singură piesă. La toate grădinițele au fost aduse ceaune sudate iar tigăile sunt subțiri care nici nu încap pe plită iar hotele nu lucrează. O bucătăreasă de la o grădiniță a spus că hotele au fost procurate doar de frumusețe. La temperaturi de 35-40 de grade hota nu funcționează. Ea a zis că e bine: e mai frumos decât era înainte numai că nu funcționează. Și noi vorbim acum de salarii mai bune de condiții mai bune pentru bucătărese. Și vorbim despre acest lucru când o hotă a costat 100.000 lei”, a declarat edilul interimar. 

La final Codreanu a cerut să-i fie prezentată o notă informativă despre cine se face responsabil de aceste achiziții și cine a semnat primirea acestor bunuri. 

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării