main logo
533

Codreanu explică de ce stă încuiat WC-ul din parcul Valea Trandafirilor

Fostul edil al Capitalei se arată deranjat că autoritățile nu au finalizat ultimele retușuri din proiectele pe care le-a lăsat în toi atunci când a plecat din funcție.

Codreanu explică de ce stă încuiat WC-ul din parcul Valea TrandafirilorFoto: știri.md

Într-o postare pe pagina sa de Facebook, Codreanu menționează că Parcul ”Valea Trandafirilor” este un exemplu că se poate dacă se vrea, transmite Știri.md.

"Parcul ”Valea Trandafirilor” este un exemplu că se poate dacă se vrea și se depune un mare efort. Am ”păscut” acest proiect, fiind săptămânal în vizită, implicându-mă în orice problemă nu apărea, doar ca să fie terminat în timp și oamenii să aibă un loc plin de viață.

Se poate dacă se vrea:

- să faci lumină în parc, în care noaptea era periculos să te plimbi,

- să faci în doar 8 luni terenuri de sport, skatepark,

- să renovezi alei, să dai viață unui loc,

- să instalezi primul WC modern,

- să creezi în parc condiții pentru oameni, iar acesta să devină viu și plin.

Lucrările le-am lăsat în toi, când am plecat. Ce îmi pare îngrozitor este că cei care conduc acum orașul, nu sunt în stare să finalizeze ultimele retușuri, pentru că munca cea grea a fost făcută în proporție de 90%. 

O parte din aleea de la intrarea din strada Melestiu nu a fost renovată, deși ”Apă Canal” a finalizat schimbarea țevilor o lună în urmă. Havuzul și el trebuia finalizat în iulie. Cele 3 lacuri urmau să fie sterilizate, iar WC stă încuiat până azi. Doriți să îl porniți în perioada electorală sau? Noaptea luminile nu se mai aprind.

Și dacă tot consilierii se bat cu pumnii în piept că acest parc este mulțumită lor, atunci de ce după ce insistent m-ați demis, tot așa de insistent nu ați dus lucru până la capăt?", a comentat Ruslan Codreanu.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării