main logo
430

Codreanu: Este sfârșitul unei ere în Chișinău, cea a Shanghaiului gheretelor

Primarul general interimar al Capitalei, Ruslan Codreanu, vrea să pună punct gheretelor din Capitală.

Codreanu: Sfârșitul unei ere în Chișinău, cea a Shanghaiului gheretelorCodreanu: Sfârșitul unei ere în Chișinău, cea a Shanghaiului gheretelor

"Este sfârșitul unei ere în Chișinău - cea a Shanghaiului gheretelor și a publicității stradale urâte care poluează vizual orașul", spune Codreanu.

În acest context, edilul Chișinăului duce discuții cu agenții economici, care sunt responsabili de publicitatea stradală, transmite Știri.md

"Vreau reguli clare de joc pentru toți, nu mai admit abordare preferențială față de o firmă sau alta. Publicitatea stradală trebuie să fie creativă, amenajată frumos, direcționată către oameni, dar nu să creeze un aspect murdar și inestetic al orașului, cu panouri pestrițe și instalate unde s-a nimerit", menționează primarul. 

Totodată, primarul e de părerea că în toți acești ani gherete au apărut pe străzile Capitalei ca după ploaie. 

"Se crează impresia că toți acești ani a fost mai ușor să instalezi un panou publicitar sau o gheretă, decât să platenzi un copac sau să amenajezi un spațiu public pentru oameni. Când spun că vreau un oraș curat, nu mă refer doar la gunoiul din curți și praful de pe străzi. Mă refer la un oraș aerisit, verde și amenajat pentru noi toți", a adăugat Codreanu.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării