main logo
5566

Codreanu, despre impresiile unui vlogger englez legate de Chișinău

După ce un vlogger din Anglia a publicat un filmuleț realizat la Chișinău în care critică starea mai multor clădiri dar și a subteranelor din oraș, primarul interimar Ruslan Codreanu a venit cu o reacție.

Codreanu, despre impresiile unui vlogger englez legate de ChișinăuCodreanu, despre impresiile unui vlogger englez legate de Chișinău

Edilul a căzut de acord cu remarcile făcute de oaspetele străin și a dat asigurări că pentru unele probleme au fost identificate soluții, transmite Știri.md cu referire la Agora.

„Nu am decât să mă bucur că și oamenii din străinătate confirmă ceea ce am spus și eu în calitate de interimar. Subteranele necesită o investiție majoră din partea bugetului municipal", a declarat Codreanu.

Despre Observatorul Astronomic, edilul a zis că deocamdată nu sunt bani pentru a interveni, iar despre Hotelul Național consideră că această clădire poate deveni un Monument al Rușinii.

„Cu Hotelul Național trebuie să vedem care-i situația, pentru că nu este al nostru, este privat. Eu l-aș lăsa așa cum este, ca o pată de rușine pentru cei care l-au lăsat să ajungă în situația respectivă”, susține Ruslan Codreanu.

Citește și: Impresiile de coșmar cu care a rămas un vlogger britanic la Chișinău

Vloggerul din Anglia care a criticat Chișinăul a vizitat și satul Ratuș 

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării