13 ianuarie, 19:36
268
3

Codreanu cere ca defrișarea pădurilor să fie discutată la ședința CSS

13 ianuarie, 19:36
268
3

Fostul primar general interimar al Capitalei, Ruslan Codreanu, a depus un demers la Președinție.

Codreanu cere ca defrișarea pădurilor să fie discutată la ședința CSS

Potrivit lui Codreanu, președinta Maia Sandu trebuie să abordeze problema defrișărilor ilegale și înstrăinarea Pădurilor din țara noastră la ședința Consiliului Suprem de Securitate, transmite Știri.md.

„Am depus un demers către doamna președinte Maia Sandu să convoace Consiliul Suprem de Securitate în calitatea de organ responsabil de securitatea națională, pe problema defrișărilor ilegale și înstrăinarea Pădurilor noastre. 

Corupții trebuie pedepsiți. Hoția trebuie oprită!  #SalvămPădurileMoldovei”, a scris Ruslan Codreanu pe pagina sa de Facebook.

Într-o apariție video, Codreanu spune că la ședință trebuie audiați angajați de la Procuratura Generală (PG) și Centrul Național Anticorupție (CNA).

Totodată, el a menționat că la raport trebuie să fie chemat și șeful Agenţiei „Moldsilva” Dumitru Cojocaru.

Știri.md amintește că deputatul PAS, Radu Marian, anunță despre crearea unui grup de lucru parlamentar împreună cu deputații fracțiunii Vladimir Bolea, Galina Sajin, Lilian Carp și Ion Groza, care să investigheze ilegalitățile comise la Moldsilva, întrucât s-ar tăia cu 40% mai mult lemn decât limita anuală autorizată de Guvern.

Ați depistat o greșeală? Evidențiați cuvântul și apăsați
ctrl
+
enter