main logo
926

Codreanu a ajutat muncitorii la deszăpezirea unei străzi din Capitală

Pe parcursul acestei nopți, serviciile municipale au intervenit pe străzile din centrul Capitalei pentru a evacua zăpada.

Codreanu a ajutat muncitorii la deszăpezirea unei străzi din CapitalăCodreanu a ajutat muncitorii la deszăpezirea unei străzi din Capitală

Potrivit Primăriei Chișinău, Regia „Exdrupo” a intervenit cu 18 autospeciale, la prevenirea formării poleiului pe străzile centrale și în curțile de blocuri din sectorul Botanica, fiind împrăștiate 83 tone de material antiderapant și 8 tone de sare tehnică.

În dimineața zilei de vineri, serviciile au început lucru de la ora 05:00, pentru a presăra materialul antiderapant pe trotuare. 

De asemenea, pe parcursul zilei, 350 de muncitori și 25 de unități de tehnică, vor interveni, prioritar, în curțile de blocuri, la combaterea poleiului și presărarea de antiderapant.

Menționăm că și primarul general interimar, Ruslan Codreanu, a dat o mână de ajutor echipelor de intervenție, participând aseară la dezbaterea zăpezii și gheții de pe marginea carosabilului, format pe bulevardul Moscova.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării