main logo
496

Cod galben de viscol: Ședință specială, convocată la Primăria Chișinău

Primarul general interimar, Ruslan Codreanu, a convocat în această seară o ședință specială privind menținerea codului galben de cădere a precipitațiilor abundente.

Cod galben de viscol: Ședință specială la Primăria Chișinău

În cadrul ședinței, primarul general interimar a discutat cu reprezentanții subdiviziunilor municipale, pretorii de sector şi operatorii de salubrizare, transmite Știri.md.

„Vreau o conlucrare a tuturor subdiviziunilor municipale prin implicare, pe acele sectoare, unde nu s-a reușit intervenția pe parcursul zilei de astăzi. Să depuneți maximum efort, astfel ca mâine dimineață transportul public să circule în siguranță, iar cetățenii să ajungă în tip la serviciu”, a declarat Ruslan Codreanu.

Astfel, Î.M. Regia „Exdrupo" va continua intervenția în forță pe toate arterele Capitalei, începând cu ora 22:30, cu 60 de autospeciale la curățarea zăpezii, pentru evitarea formării poleiului. 

De cealaltă parte, Regia Locativ-comunală și amenajare va acționa de la ora 01:00, prin presărarea materialului antiderapant în curțile de blocuri, trotuare şi în preajma staţiilor de aşteptare a transportului public.  

În caz de înregistrare a situațiilor problematice în contextul condițiilor meteo, cetățenii sunt chemați să apeleze Dispeceratul Central Municipal, tel. (022) 22-22-67, (022) 22-26-04.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării