main logo
335

Cod galben de vânt: Recomandările Serviciului Infotrafic pentru șoferi

Serviciul InfoTrafic al Inspectoratului Național de Patrulare informează că la această oră nu funcționează câteva semfoare și se stabilește flux majorat de transport.

Cod galben de vânt: Recomandările Serviciului Infotrafic pentru șoferiCod galben de vânt: Recomandările Serviciului Infotrafic pentru șoferi

Astfel, la intersecția străzilor: Sarmisegetusa – Decebal – Trandafirilor, nu funcționează obiectivul semaforic, transmite Știri.md

Totodată, la această oră se menține codul galben de vânt puternic și rafale, pe arii extinse se vor menține intensificări ale vîntului nord – vestic, de pînă la 18 – 23 m/s.

În context, Serviciul Infotrafic al INP recomandă participanţilor la trafic să aibă în vedere că rafalele laterale pot modifica ţinuta de drum a autoturismelor, pe măsură ce viteza de deplasare este mai mare, să sporească atenţia la intrările şi ieşirile de pe poduri sau la intersectarea cu autovehiculele mari şi să evite oprirea sau staţionarea în dreptul copacilor de pe marginea drumurilor, pe care vântul puternic îi poate rupe.

Totodată, flux majorat de transport la această oră, se stabilește:

Sectorul BUIUCANI:
•  intersecția cu sens giratoriu: str.Calea Ieșilor - I.Creangă – bd.Ștefan cel Mare;
•  str.M.Viteazul, segmentul străzilor: M.Dosoftei – Petricani.

Pentru cei care se deplasează din sect. Buiucani, spre sect.Rîșcani sau Ciocana, pot să circule pe șos Balcani ulterior deplasîndu-se pe str.Petricani sau str.Doina;

Cei care se deplasează din sect.Ciocana sau Rîșcani, spre sect.Buiucani, pot să circule pe str.Petricani – șos.Balcani (M 1).

Sectorul CENTRU:
•  str.M.Bănulescu Bodoni de la str.Al.cel Bun direcția bd.Ștefan cel Mare;
•  bd.Ștefan cel Mare de la str.M.Bănulescu Bodoni direcția str.Ciuflea;
•  str.Ismail de la bd.D.Cantemir direcția bd.Ștefan cel Mare.

Sectorul RÎȘCANI:
•  str.Studenților direcția str.Calea Orheiului;
•  str.Kiev direcția cu sens giratoriu: str.A.Russo – Moscova;
•  str.M.G.Bănulescu – Bodoni, în perimetrul străzilor bd.Gr.Vieru – bd.Ștefan cel Mare.

Cei care se deplasează de la sect.Rîșcani (Poșta Veche) direcția sensul giratoriu CRICOVA (km 11), pentru a ocoli intersecția străzilor.C.Orheiului – Studenților, pot să circule pe str.Doina - șos.Balcani.

Iar cei care se deplasează de la sect.Ciocana direcția sensul giratoriu CRICOVA (km 11), pentru a ocoli intersecția străzilor.C.Orheiului – Studenților, pot să circule pe str. N.Milescu Spătaru – Bucovinei.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării