main logo
522

Cod galben de polei în țară: Starea drumurilor naționale la această oră

Pietonii și conducătorii auto sunt atenționați să fie prudenți în trafic în contextul codului galben de ninsori.

Cod galben de polei în țară: Starea drumurilor naționale la această orăCod galben de polei în țară: Starea drumurilor naționale la această oră

Potrivit Ministerului Economiei și Infrastructurii, pe drumurile naționale se efectuează lucrări de patrulare și combaterea lunecușului, iar circulația rutieră pe drumurile naționale este asigurată, transmite Știri.md

De la orele dimineții au fost scoși la curățarea drumurilor 246 muncitori rutieri, 210 utilaje speciale și au fost împrăștiate 1369,7 material antiderapant.

În vederea poleiului format pe trasee, conducătorii auto sunt îndemnați să se deplaseze cu viteză redusă atât în localități, cât și în afara lor, să păstreze o distanță mai mare între automobile, astfel încât să reușească manevra de frânare, să evite parcarea autovehiculelor în apropierea copacilor.

Totodată, înainte de a porni la drum, MEI roagă cetățenii să se informeze despre condițiile de circulație rutieră. Pentru asemenea informație, cetățenii pot accesa site-urile www.asd.md și www.mei.gov.md.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării